Facebook Instagram

Beoordelingen van Restaurant Full Moon Den Haag

Recente recensies van Restaurant Full Moon Den Haag

5 sterren na 72 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer niet zoals ik gewend ben. Bezorger te laat en eten niet warm. Jammer!

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer de walnotten vergeten :(

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geroosterde babi pangang, gelukkig niet in zo'n chemische rode saus. De gemengde visschotel met groene asperges was goed van smaak, knapperige groenten. Ik verwachtte lekkere stukken vis, maar er zaten alleen garnaaltjes en witte vellen inktvis in. Helaas was men vergeten de rijst mee te geven, deze werd na telefonisch contact nabezorgd. De voorgerechtjes waren prima en de bezorging was exact op tijd.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The portion for Two-meat combo was just for 1 person, really small for 15.5€

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede service.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 30' te vroeg geleverd

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was niet compleet. Wel lekker

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt erg lang bestelling en eten was niet warm

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is- voor het eerst- niet naar de gewenste bezorging gekeken. Maar het was heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hier is echt heerlijk. We hebben pas 3x besteld, maar tot zo ver is de kwaliteit prima en constant.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering binnen 30 minuten en het eten was TOP ???

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en op tijd, ik hoop dat ze in de toekomst hun menu vergroten Met gestoomde varkens ribben in zwarte bonen saus. De hk bbq met noodles met tja sieuw super lekker!!!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snell en lekker,prijs kuny een beetje laag worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De "stir-fried Rice Noodle with beef" was helaas een bruine aan elkaar geplakte massa met heel weinig smaak en heel weinig vlees. Helaas is onze eerste kennismaking met Full Moon door dit gerecht nogal tegengevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had op website aan gegeven om bestelling om 18.15 te bezorgen maar deze kwam om 17.45. Dat kwam niet uit

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is binnen 30 minuten bezorgd en was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer maar alles lekker warm. Heerlijk gegeten! Goede bezorger. Topzaak!

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Top bezorger!

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd :)

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De black bean chicken en salt & pepper chicken smaakten heel goed :D En snelle levering (15 min) Dank je wel (^.^)v

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bamboo soybean sheet was aanzienlijk kleiner dan de vorig keer ik besteld had. De koe loe kai was lekker en goede portie, maar grotendeels van de saus was weggelekt.

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En het duurde minder dan 20 min voordat het eten er was :D Dank je wel! :D

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prompye bezorging

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond alleen de honey peper chicken with walnuts erg tegen vallen, die heb ik vaak in de zaak gegeten perfect maar thuis was ie niet lekker verder was alles top

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk prima verzorgd, heerlijk en snelle bezorging.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prompte bezorging

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prompte bezorging

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet echt warm en alles was slap geworden. Niet zo lekker daardoor. Erg lange levertijd ook terwijl ik al in de middag had besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd! :D

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prompte bezorging

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk eten.

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling plaatsen ging heel gemakkelijk, goede site! De bezorger kwam netjes op tijd en het eten was geweldig!

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst via de website van Full moon besteld, geen bezorgkosten en 5% korting, echt top! Wederom heerlijk gegeten (normaal bestel ik via thuisbezorgd) Gestoomde gerechten zijn mijn favorieten. Na 20 min werd de bestelling al bezorgd door een vriendelijke jongen. Super

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind t erg jammer dat er inktvis tentakels op t menu staat maar dat is niet wat ik kreeg erg jammer

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en warm. Jammer meestal moet ik wachten meer dan een uur. Maar verder is de bezorging prima, goed gepakt en heel lekker. Ik bestel maar regelmatig.

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals normaal weer heerlijk, bezorgen was heel vlot en hele vriendelijke bezorging. Alleen 1 maar. Me cola zat niet in het tasje !!

, 15-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Although the order is wrong, but the quality is good, as usual.

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bestelt en het eten beviel ons heel goed. Bezorging was ook heel snel.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten. Het was druk dus we moesten even wachten. Helaas was men iets vergeten maar na een belletje werd het missende gerecht snel geleverd plus nog twee heerlijke toetjes!! We zullen hier zeker vaker bestellen.