Facebook Instagram

Beoordelingen van Full Moon City Den Haag

Recente recensies van Full Moon City Den Haag

4 sterren na 289 reviews

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Best

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wiordt eentonig, er was weer niets op aan te merken. Heerlijk!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs-kwaliteitsverhouding was slecht. We hebben ook een email gestuurd hierover.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Good quality and freshly cooked

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet hier al jaren, zowel in het restaurant als via thuisbezorging, en het is altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer verrukkelijk. De bezorging was veel te laat. Maar die wordt gecompenseerd met een heerlijke gratis dim sum de volgende keer. En daar maak ik graag gebruik van.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten dat er zelfs in de plastic bakjes aantrekkelijk uitziet. Op tijd en warm bezorgd. Top.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft een tijdje geduurd, maar eindelijk zijn een aantal van de overheerlijke gerechten met ingewanden ook online te bestellen. Het aantal gerechten met tofu en tofu vellen is ook uitgebreid. Een prima ontwikkeling! En? De smaak is nog steeds uitstekend. Vooral bij de gerechten die krokant moeten zijn, valt op dat de nauwelijks onder het transport te lijden hebben gehad. Wel zo snel mogelijk uit de prima verpakking halen.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm. Erg blij met de toevoeging van andere dim sum gerechten aan de menu. Mis nog alleen de kailan. :)

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer lekker. Het drinken was per ongeluk vergeten. Na een telefoontje werd deze alsnog bezorgd. Wat een service.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel en adequate bezorging. Heerlijk gegeten! Porties leken wel kleiner dan in restaurant zelf.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorg, goede kwaliteit eten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed dat het mogelijk is om af te halen, maar het is niet duidelijk waar het afgehaald moet worden. Zou op de website moeten staan dat het beneden bij FM Express op te halen is. Eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt veel te lang , het duurt 1uur en 15 minuten voordat het gerecht is gearriveerd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben blij dat ik de Honey pepper vegetarian chicken with walnuts heb kunnen eten na zoveel weken gemist te hebben! 👌🏼 Een minpunt was dat er geen pancakes bij de Half Peking Duck with Pancakes zat. Dat was wel een grote domper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

:)

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals altijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! En snel bezorgd!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker vers bereid. De kaart is uitgebreid en desondanks is het eten voortreffelijk. De bezorging ging snel en probleemloos. Full Moon is een echte aanrader om te laten bezorgen in deze (Cofidis-19) tijd.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vegetarian Ma Po Tofu was bland and could have had more texture using a meat substitute like Beyond Burger to give it more authentic taste. Please DON'T Dutchify your dishes! I love FMC for REAL CHINESE food.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles net zo lekker als in het restaurant en allemaal nog goed warm.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en de service was grandioos. We gaan hier zeker vaker bestellen!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tja, we rijden vanuit Zoetermeer naar Den Haag...Dit vinden wij toch echt de lekkerste! Hopelijk snel weer in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen hier al jaren eten .Onze favoriete ober Jimmy uit Rotterdam stond klaar met onze afhaal bestelling. Wij wonen in Leidschenveen en alles kwam goed warm aan! Kwalitatief goede gerechten voor een goede prijs!! Kortom óók in crisistijd prima gegeten!!! Groetjes Ger layla Quinten en Kate Doejaaren.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Punctual delivery and good quality. Almost as at the restaurant

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Blij dat ze open zijn voor afhaal en bezorgen, altijd lekker eten van Full Moon. Probeer de honey pepper vegetarian chicken met walnuts!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten goed maar bezorg tijd was een half uur later dan afgesproken. Geen probleem voor mij maar daarom 3 sterren

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging gepland om 11.45..kwam aan 12.45 .Eten lekker , maar koud..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deliciuos as always

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic food and value. The best chinese in town

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

The delivery (planned for 20:45) was not done. Moreover, two calls were needed (first at 21:15, second one at 21:30) to finally be informed that something was wrong and the dinner was not going to be delivered. Thus, we assumed that our first call was ignored. The refund was requested . Still waiting for feedback

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten die op tijd bezorgd worden.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was wonderful, but in the bubble tea (the one with the coconut) it was a hair inside, that was disgusting.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic food. Not cheap, but worth it. Customer service is also great. One of my favorite places in The Hague, both the restaurant and the delivery.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren eet ik met genoegen bij Full Moon. Zo nu en dan bestel ik ook, maar telkens weer kom ik tot de conclusie dat de kwaliteit bij bezorging erg varieert. Soms is het van dezelfde kwaliteit als in het restaurant, maar vaak is het gewoon minder. Gisteren ook weer. Spek en noodles waren droog. Misschien weer een van die soorten eten die vers nu eenmaal lekkerder zijn. Het is niet anders.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snelle bezorging

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi Pangang vlees was een beetje droog, droger dan normaal.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! :)

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel en goed heerlijk eten

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel geleverd

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quick delivery; tasty food. It was still hot! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbrak een van de gerechten, en toen ik hierover probeerde te bellen kreeg ik te horen dat het nummer verkeerd was en de alternatieve nummers die ik online kon vinden waren niet in gebruik. Heel irritant, 16,50 betaald voor een gerecht dat ik nooit gekregen heb.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had oa broccoli met beef en walnoten besteld. Het restaurant is helaas de walnoten vergeten. Dat is jammer.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere dim sum, grote porties en heel snel bezorgd en dat op zaterdagavond. Ik kom zeker terug!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus en bami in 1 bakje.... vies en des sis is uitgelekt.... eyen komt pas na 2 uur....bovendien is dit mijn 5-6 x bestelling bij full moon City..., werd gezegd pas 2x .... dus eten die ik Bestelde bij fullmoon City kwam Van full moon ecpress

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker eten

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Peking eend blijft lekker buikspek was ook erg lekker. Geen 5 ster omdat ik het altijd weer moet opwarmen als t aankomt. En bezorging duurde ongeveer 85 minuten. Best lang op maandag. Blijf er wel bestellen maar dan iets eerder

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten hier en snel bezorgd! :)

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krokante buikspek...heerlijk! Ook hun dim sum is top!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Forgot to put sauce in my loempia

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte heerlijk gegeten alweer! We hebben best een grote bestelling geplaatst en toch onverwachts snel bezorgd! Dankjewel! :D

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was excellent and delivery was quick! Thank you

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, lekker warm eten!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent meal, very tasty. It arrived hot. Quick delivery.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker geheten en vriendelijke bezorger

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten en snel bezorgd!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren lekker en warm en ook best pittig. Ik zou meer variatie aan gerechten willen zien (fong sao, sojabonenvelrol vlees/garnalen, kai lan) Dan zou ik vaker bestellen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zoals altijd verrukkelijk! Dit keer de peking eend met pannenkoekjes, sea food groente met macademia noten specialiteit en rijst stick noodles met beef besteld. Helaas geen hoi sin saus bij de eend gekregen en had ruim van tevoren voor 18u bezorging besteld maar kreeg na zelf te bellen pas om 18:40u thuisbezorgd. Hopelijk volgende keer wel op tijd!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

80 minuten te laat gekomen, eten is wat afgekoeld

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top. Bezorging duurde lang

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top. Het was waarschijnlijk druk want de bezorging duurde ruim een uur

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een redelijke prijs. Een aanrader!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet ok ! Ik had 2 egg noodles besteld en betaald. Ik kreeg er slechts 1. Indien dit niet hersteld wordt bestel ik nooit meer bij Full Moon en kom er nooit meer eten.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Constante goede kwaliteit. Bezorging prima.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden Rn lekkrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk maar er zaten bij de bestelde chef menu (T401) geen gewokte groenten in oestersaus. Jammer

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de Dim Sum is echt goed. Super lekker, kan niet anders zeggen. Wel zou het fijn zijn als de gefrituurde Dim Sum voortaan in een papieren zakje zit ipv een plastic bakje. Nu was deze een beetje slap, maar niet minder lekker.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal goed en heerlijk gegeten.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zalig! Japanse tofu blijft favoriet. Bezorging prima. Duurde alleen wat lang.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed op temperatuur. Vriendelijke bezorger.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker wederom.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet verwerkt Moest bellen in dit alsnog te kunnen krijgen

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim een uur moeten wachten op bestelling, kan alleen niet tracen de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super snel en netjes

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, alleen helaas was er een deksel van de foe yong hai afgegaan, waardoor de saus door het hele tasje gegaan was. En zodoende allen bakjes helemaal onder de saus zaten. Bezorger maakte Excuses dat wel. Was tuurlijk per ongeluk gegaan, maar helaas dus fou yong hai zonder saus op bord.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en was nog lekker warm en heel erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar 😃

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker en snel en warm bezorgd!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelden het menu vd chef voor twee personen en vonden het lekker. Wel viel de variatie wat tegen (erg veel garnaal). Verder zat er geen rijst of saus bij, maar kregen we 3 ipv de bestelde enkele won ton soep. Dus dat was een meevaller. Wat erg tegenviel was de bezorgtijd. De vriendelijke bezorger kwam 45 minuten later dan afgesproken.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very upset about the delivery. Our order was delivered to the wrong address (it was delivered to Nassau Odijckstraat 10 instead of Nassau Ouwerkerkstraat 10). The people at Nassau Odijckstraat 10 told the delivery man that the order was not for them, but when they closed the door the delivery man left the food on the doorstep anyway. Luckily they found the food a little while later and called me on my mobile to tell me it was at their door, so we could go around and collect it. This is very bad and the delivery man should be reported for leaving it on the doorstep of the wrong address even after being told it was not theirs. Please let me know how you will compensate us for this very bad delivery experience. Thank you.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

If you guys open the restaurant at 12h, why customer can keep choose 12h for delivery time ? And why keep make a delay the delivery time and never progress the website ? I have received my order around 13h(which is 1hour later then the delivery time that I choose). It’s not fair for the customer. Not at all. I’ll not order on this website anymore. If I need, I’ll choose the other delivery website which is more trustable and more care about the delivery time for the customers.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matig tevreden, eten was lauw, niet echt smaakvol du,. Helaas. :(

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thanks!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt weer voor het eten! En de lekker bubble tea! En ook voor die smiley op de bon! ^__^V

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt! Alles was lekker zoals gewoonlijk en snel bezorgd! :)

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is amazing but it’s never consistent. One time I was at my brothers house I ordered the honey pepper beef and it was sticky and delicious the second time I ordered it it was like a stew. I always ask for more spicy sauce and I never get it. Yesterday I ordered 2 Coca-Cola Light’s and only got 1 and nobody answered the phone so that I could get my other soda. I have also ordered at least 8 times on Thuisbezorgd and there is always something. I love your food but its always a surprise what I will get. Please refund my coca cola. Thank you

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een grote bestelling geplaatst. Helaas ontbrak er wat eten bij bezorging. (Fouten maken is menselijk) Full moon heeft dit erg snel opgelost. Door dit in korte tijd na te leveren. Eten was erg lekker. En nog heerlijk warm

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Sambal had wel iets meer gemogen en alle sausbakjes waren gaan lekken. Verder zou je bij een menu een toetje verwachten.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good quality - even when delivered

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd perfect op tijd geleverd, ondanks de zaterdag!!!!!!! Het eten was geweldig en de porties groot, zodat wij er morgen nog van kunnen genieten

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon lekker en SNEL!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, everything was perfect. Have ordered here before and will certainly order again. Highly recommended!

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en goed bereide dim sum-gerechten. bestelling werd snel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed review. Steamed coriander dumplings, steamed char siu pork bun and Chinese vegetable mix were excellent. Steamed prawn dumplings were ok but bland and came without a sauce to liven them up. The steamed beef rice noodle roll was tasteless and claggy and the fried egg noodles tasted of old oil. Delivery took one hour, which was perfectly fine, but only one of the two beers I ordered was delivered.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top chinees!! super verpakt voor afhaal en heerlijk gegeten!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was great, as usual. It was delivered perfectly on time. We're pretty far from them so although the food was a just slightly below optimum temperature, it was perfectly acceptable given the distance. Will certainly order there again!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Almost perfect. Vegetables in the vegetarian dish were slightly overcooked, other than that, great food!

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1,5 uur voordat ik mijn bestelling kreeg Alles wat knasperig had moeten zijn was sompig Ik had gevraagd om meerdere bakjes chili olie, er zat er maar 1 in

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, weer lekker gegeten

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud, taai en vet. Ik heb meer dan de helft weggegooid, ga nooit meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld en 2 uur later gehoord dat bezorger het niet kon vinden. Ze hebben geen compensatie aangeboden.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery took over an hour, so the food was cold upon arrival. Don’t bother ordering delivery from here.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst kwam er een heel klein deel van de (grote)bestelling. Na gebeld te hebben is doorgegeven wat er miste. Dit kwam vrij snel, maar was weer niet volledig. Oplossing is wel gevonden uiteindelijk, maar het etentje was bijzonder chaotisch hierdoor...

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel om 17.05 pm, bezorgd om 19.10 pm. Veel Telaat.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker maar wel jammer dat altijd zo zuinig wordt omgegaan met de zwarte sambal en de porties nasi en bami

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al vaker bij full moon, en elke keer is het heel erg lekker. Maar vanavond was het echt niet normaal slecht! Ik kreeg alleen maar restjes eend waar geen vlees op zat, als jullie geen eend meer hebben hadden jullie dit ook kunnen doorgeven en aub niet dit geven, en de roasted pork zat helemaal onder een laag olie waardoor die niet meer knapperig is maar heel vettig is, de bubble tea was ook verschrikkelijk. tapioca was niet te kauwen. Zo hard was het. Erg jammer want ik ben niet dit echt niet van jullie gewend. Normaal gesproken is het altijd top eten! Kok een slechte dag?

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

€ 2,50 betaald voor nassi maar witte rijst gekregen. Ik ga natuurlijk niet voor € 2,50 naar de winkel want laat het bezorgen omdat ik niet de straat op wil. En jammer dat je je dan verheugd op nassi, maar dus witte rijst krijgt.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld hier, meestal ging het goed. Alleen deze keer viel het beetje tegen. Saus op de Babipangang is erg weinig, alleen de bevenste laag heeft wat saus, de onderste laag is kurkdroog, niet te vreten. De rest van de bestelling is wel goed te doen. Netjes bezorgd door een vriendelijke bezorger, alleen de bezorgtijd van bijna 90!! minuten is erg lang voor op een maandag.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een groep eten besteld, het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food never arrived

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk ging dit keer alles goed. Niks vergeten, alles was lekker warm en knapperig en zelfs de shanghai dumpling had nog zijn bouillon vocht. Ook geen lekkage dit keer. Ik zou wel nog graag meer keuze in groente willen hebben (kai lan) en wordt helemaal blij als de bonenvelrol (met vlees/bamboo) aan de menu wordt toegevoegd.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft gesmaakt! Bedankt alweer :)

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen vaker maar gisterenavond hadden wij wel hele vreemde wokgroenten. Er bleek karton mee te zijn gewikt. Hoe kan dit?

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en altijd lekker! Al zeker 15 jaar een favoriet bij ons.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steamed Prawn Dumpling smaakte heel goed, de rest minder, maar oke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snel gebracht. Mooie dimsumhapjes

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Bedankt!!!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is verukkelijk en het eten wordt op tijd gebracht Rn hoeft niet opgewarmd te worden. Een echte aanrader!

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer lekker gegeten. We nemen ook altijd de bubble tea met coconut pinapple smaak! :)

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed oprijd bezorgd en lekker eten! Ik bestel hier vaker

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijna koud! Peking eend, 2 magere pootjes en een heleboel slap(dus totaal niet krokant) vel met af en toe wat vlees. BAH wat een nep zeg daar betaal je dan 19,50 voor. SCHANDE ! Nooit meer bij jullie bestellen. Ook de bami is waardeloos, droge zooi.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker maar helaas was ik teleurgesteld over de dim sum. De ene keer is het beter gevuld dan de andere keer en sommige teleurstellend weinig. Aangezien je er flink voor betaald wil je waar voor je geld lijkt me. Smaken zijn goed.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was verrukkelijk! Dit restaurant staat hoog aangeschreven bij ons!

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

perfect!

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk en ik heb genoeg voor 2 dagen! :-) Bestelling was dit keer super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles nog lekker warm, hygiënisch verpakt. Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en food

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur te hebben gewacht op de bestelling, heb ik gebeld. Bleek er is iets mis gegaan met de bestelling. Verder wel netjes afgehandeld. Hopelijk gaat het volgende keer wel helemaal goed.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Unfortunately I have a stomachache because of mapo tofu.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food and the delivery is fast. I recommend this place 100%. Is Amazing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Food was great also the time to the delivery was very fast. I recommend this place. I always eat here with my husband. 100% recommend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan een uur voor dat het bezorgd werd! Het eten was dus bijna koud, het lichtpuntje was dus de goede kwaliteit van het eten. Laten bezorgen is dus geen optie meer voor mij!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best Chinese in The Hague and probably in the Netherlands

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was goed. Jammer dat de saus uit de bakjes was gelopen en daardoor de bakjes aan de buitenkant erg vies waren.

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten!

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dim Sum gerechten waren zeer lekker. Gebakken inktvis was helaas te ver gebakken waardoor je later last krijgt van je maag. Bezorging was redelijk snel, alleen had de bezorger maar de helft van de 10 gerechten bij die we besteld hadden. De rest van de bestelling volgde later, en was jammer genoeg al koud. Tussen bestellen om 18 uur , 1e levering om 18:40. En nalevering pas om 20:00. Hierdoor ga je slapen met een volle maag en slaap je slecht. Wel jammer dat dit gelijk bij de eerste kennismaking gebeurd.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling kwam 75 minuten na bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten viel deze keer tegen. Dim Sum waren heel goed maar andere etenswaren flauw van smaak

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was great and there was plenty. We had to wait quite a bit for the delivery but we are far from the place, and when the food arrived it was fresh and warm, so can't complain.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd verrukkelijk en de bezorging is op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is altijd wel wat met de bestelling aan de hand. Dit keer kreeg ik geen dip saus bij de xia long bau.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was smerig. Peking eend besteld, smaakte oud. De wonton noodle soup was smakeloos, de wonton smaakte naar plastic. Zelfs de kip loempia (springroll) was smerig. Nooit meer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poor quality of food

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Vers en snel bezorgd!

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur gewacht. Het eten was niet echt warm meer, en viel tegen. Ik heb het beter gehad bij ze.

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel smakelijk. Jammer is dat de keuze uit het internetmenu beperkt is. Ik zou ook gerechten willen kiezen uit het menukaart waar restaurantbezoekers uit kunnen kiezen.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmm heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk! Bezorging was deze keer spot on!

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, op tijd bezorgd. Maar het restaurant heeft de walnoten van mijn gerecht (honey pepper beef with walnuts) die normaal gesproken met een apart zakje verpakt vergeten. Teleurgesteld :-(

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De krab was heerlijk!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelnummer 68488JQF. Het eten was goed en lekker. Ik heb echter om 18.45 de bezorging aangevraagd, maar het kwam bijna 1 uur later. Plus mijn bestelling van Originele HongKong Bubble Tea Milk was niet bij mijn bestelling. Ik belde het restaurant om hen te informeren om me 3,50 euro terug te betalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Lamma Island seafood menu was heel lekker, bedankt =D

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker , Thx ?

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker en snel geleverd! Bedankt!

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat bezorgd en wanneer je belt om te vrahen waar je bestelling blijft krijg je te horen dat ze het druk hebben en dat je een ander nummer moet bellen. Als je op het ander nummer belt krijg je weer te horen dat je op het eerste nummer moet bellen. Communicatie barst slecht

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig babi pangang en soep. Vandaag voor de 1e keer yeung chow fried rice besteld en had eerlijk gezegd verwacht dat het zo'n lekker rooksmaakje zou hebben maar helaas was het flauw. Wij zijn fan van Full Moon, aardige medewerkers, maar deze vind ik niet lekker mensen☹

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten erg lekker; een aanrader. Over de bezorging was ik minder tevreden: het eten was er 20 minuten eerder dan ik had gevraagd. Dat vond ik hinderlijk, want degenen die het mee moesten opeten waren nog niet thuis. Als ik al twee uur van tevoren bestel, moet dat toch beter uit te mikken zijn.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bar en bar slecht. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb 1 uur en 3 kwartier!!! op mijn eten moeten wachten. 3x gebeld, 3x hetzelfde antwoord; ja je eten is volgens ons systeem al onderweg; ja dat zei je een half uur geleden ook al toen ik belde. Na 4 keer bellen was het nog steeds onderweg, terwijl ik 5 minuten op loopafstand woon. vervolgens krijg ik na 1 uur en 3 kwartier ( kwart voor 6 besteld, half 9 thuis) twee ijskoude bakken met vreten. Nooit meer ga ik bij dit zeer slechte restaurant iets bestellen of afhalen. Normaal gesproken is het ! warme ! eten zeer goed, maar na dit geintje zijn jullie een vaste klant kwijtgeraakt . Ik vertel dit ook zeker door naar mijn vrienden/kennissen die hier zeker nooit meer iets gaan bestellen. Een excuses was zeker op zijn plaats geweest, maar is nooit gekomen. Zeer slechte service en zeer slechte communicatie onderling. Ik geef u een paar dagen de tijd om te reageren met gepaste excuses, anders ga ik ditzelfde bericht ook plaatsen op Faceb

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was te laat en deels koud.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd 1 uur en 15 minuten nadat ik had besteld pas bezorgd. Eten (inclusief soep) was toen ook koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very quick delivery and up to the door, fulfills the idea of home delivery to 100%. And the food always terrific

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Zelfde kwaliteit als in het restaurant zelf. Snel bezorgd.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel! Zelfs de sauzen die normaal op tafel staan zaten er apart bij. En zeer nette bezorger die met een glimlach het warme eten kwam brengen. Volgende keer weer!!!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is nice and the delivery time has improved a lot. I like that you receive a discount and a point system when you book directly though their website. After 5 orders you receive a code for 1 euro discount. It is unclear how you are supposed to redeem the discount as there is no place to put it in. Maybe just a tactic to get you to order which is a bit deceitful. I queried it in the comments before paying but so far no follow-up. :-/

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker, goed verzorgd en ontzettend aardige, klantvriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als bezorger!?

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stir fried Full Moon seafood and vegetable mix Gewokte zeevruchten met kai laan, asperges & macademia noten. Geen kai laan te bekennen en geen enkele macadamia noot, wel asperges, erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten, nog steeds crunchy eend en varken ondanks de bezorging. Absoluut de lekkerste Chinees uit DH.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dim sum en dumplings zijn hier het lekkerst! Bezorging was goed en warm eten. Beste blijft toch om bij Fullmoon in het restaurant te eten.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er waren chicken springrolls besteld en we kregen andere producten mee, dim sum denk ik, soort bapao met prutje erin, heel vies. Ook ontbraken de walnoten in het beef gerecht. Al met al niet heel tevreden.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt altijd goed! Maar vandaag ontving ik een halve bak garnalen ipv een volle en dat voor de prijs van bijna €20,- per portie. Toch jammer :(

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar de porties waren iets aan de kleine kant. De bezorging was prima geregeld en het eten werd op tijd bezorgd. (Opmerking: Misschien kunnen de porties iets groter)

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Op tijd bezorgd op een lastig te vinden locatie. Mijn feestje is geslaagd, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer niet zoals ik gewend ben. Bezorger te laat en eten niet warm. Jammer!

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer de walnotten vergeten :(

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geroosterde babi pangang, gelukkig niet in zo'n chemische rode saus. De gemengde visschotel met groene asperges was goed van smaak, knapperige groenten. Ik verwachtte lekkere stukken vis, maar er zaten alleen garnaaltjes en witte vellen inktvis in. Helaas was men vergeten de rijst mee te geven, deze werd na telefonisch contact nabezorgd. De voorgerechtjes waren prima en de bezorging was exact op tijd.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The portion for Two-meat combo was just for 1 person, really small for 15.5€

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede service.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 30' te vroeg geleverd

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was niet compleet. Wel lekker

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt erg lang bestelling en eten was niet warm

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is- voor het eerst- niet naar de gewenste bezorging gekeken. Maar het was heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hier is echt heerlijk. We hebben pas 3x besteld, maar tot zo ver is de kwaliteit prima en constant.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering binnen 30 minuten en het eten was TOP ???

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en op tijd, ik hoop dat ze in de toekomst hun menu vergroten Met gestoomde varkens ribben in zwarte bonen saus. De hk bbq met noodles met tja sieuw super lekker!!!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snell en lekker,prijs kuny een beetje laag worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De "stir-fried Rice Noodle with beef" was helaas een bruine aan elkaar geplakte massa met heel weinig smaak en heel weinig vlees. Helaas is onze eerste kennismaking met Full Moon door dit gerecht nogal tegengevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had op website aan gegeven om bestelling om 18.15 te bezorgen maar deze kwam om 17.45. Dat kwam niet uit

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is binnen 30 minuten bezorgd en was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer maar alles lekker warm. Heerlijk gegeten! Goede bezorger. Topzaak!

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Top bezorger!

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd :)

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De black bean chicken en salt & pepper chicken smaakten heel goed :D En snelle levering (15 min) Dank je wel (^.^)v

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bamboo soybean sheet was aanzienlijk kleiner dan de vorig keer ik besteld had. De koe loe kai was lekker en goede portie, maar grotendeels van de saus was weggelekt.

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En het duurde minder dan 20 min voordat het eten er was :D Dank je wel! :D

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prompye bezorging

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond alleen de honey peper chicken with walnuts erg tegen vallen, die heb ik vaak in de zaak gegeten perfect maar thuis was ie niet lekker verder was alles top

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk prima verzorgd, heerlijk en snelle bezorging.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prompte bezorging

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prompte bezorging

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet echt warm en alles was slap geworden. Niet zo lekker daardoor. Erg lange levertijd ook terwijl ik al in de middag had besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd! :D

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prompte bezorging

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk eten.

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling plaatsen ging heel gemakkelijk, goede site! De bezorger kwam netjes op tijd en het eten was geweldig!

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst via de website van Full moon besteld, geen bezorgkosten en 5% korting, echt top! Wederom heerlijk gegeten (normaal bestel ik via thuisbezorgd) Gestoomde gerechten zijn mijn favorieten. Na 20 min werd de bestelling al bezorgd door een vriendelijke jongen. Super

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind t erg jammer dat er inktvis tentakels op t menu staat maar dat is niet wat ik kreeg erg jammer

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en warm. Jammer meestal moet ik wachten meer dan een uur. Maar verder is de bezorging prima, goed gepakt en heel lekker. Ik bestel maar regelmatig.

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals normaal weer heerlijk, bezorgen was heel vlot en hele vriendelijke bezorging. Alleen 1 maar. Me cola zat niet in het tasje !!

, 15-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Although the order is wrong, but the quality is good, as usual.

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bestelt en het eten beviel ons heel goed. Bezorging was ook heel snel.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten. Het was druk dus we moesten even wachten. Helaas was men iets vergeten maar na een belletje werd het missende gerecht snel geleverd plus nog twee heerlijke toetjes!! We zullen hier zeker vaker bestellen.